Terhills Cablepark kondigt aan dat de seizoensopening later zal plaatsvinden dan gepland vanwege de hoge waterstand. Op 1 april zal het park niet kunnen openen, maar het team werkt hard om zo snel mogelijk operationeel te zijn. Een exacte datum is momenteel nog niet bekend.

Korting op seizoenskaart en nieuwbouw in de pijplijn

Ondanks dit uitstel brengt Terhills Cableaprk ook goed nieuws! Ze bieden een korting van € 50 op de seizoenskaart, die nu € 800 kost in plaats van € 850 tot aan de seizoensopening. Daarnaast wordt er gewerkt aan een nieuw gebouw, naar verwachting klaar voor de zomer. Dit gebouw zal toiletten, omkleedruimtes, douches, lockers, een beachbar en een uitgebreide collectie huurmateriaal bevatten.

Park vernieuwd tot beste in de Benelux

Het bestaande park van Terhills Cablepark is compleet vernieuwd, met oudere obstakels vervangen en nieuwe toegevoegd, waaronder een enorme pool gap. Het park wordt geprezen als het meest compleet en uitdagend in België en Nederland!

Voor meer informatie over de nieuwe obstakels en updates, kunnen geïnteresseerden terecht op de website van Terhills Cablepark.