Jouw unieke evenementenlocatie

Organiseer je een outdoor event? En ben je op zoek naar een kwalitatieve openluchtlocatie? Onze evenementenzone Terhills Events ligt vlak langs de hoofdtoegangspoort tot het Nationaal Park, Terhills Hotel én Maasmechelen Village.

Bovendien bevindt ons plein zich op een steenworp van Terhills Cablepark, Terhills Resort by Center Parcs en Elaisa Wellness. Met deze unieke eyecatchers in de omgeving is Terhills een aantrekkingspool voor zowel dag- als verblijfstoeristen.

Groen en grootschalig

Op de evenementenzone pronkt de schachtbok in al haar glorie; een icoon uit het industriële verleden van Maasmechelen. Waar vroeger steenkool uit de grond werd gehaald, vind je nu een mooi ingericht en groen openluchtplein dat zich uitstekend leent tot het organiseren van grote evenementen.

Het grasplein is opgebouwd met een steenslagfundering waardoor het volledig berijdbaar is voor op- en afbouw. Ook is de volledige zone gedraineerd zodat de ondergrond bij regenweer beloopbaar blijft.

Voorzieningen, check

Terhills Events is voorzien van vier marktkasten en verschillende waterafvoerpunten. De zone is 5.500 m² groot en beschikt over een eigen toegangsweg en parking met 155 parkeerplaatsen. Meer ruimte nodig? Er zijn verschillende publieke parkings in de nabije omgeving gelegen.

Klassiek aan de mijn

Zaterdag 3 augustus Het grootste klassieke openlucht festival in Vlaanderen presenteert zijn nieuwe productie: ‘Julia & Romeo’. Dirk Brossé, het […]