Cablepark

Waterskiën, wakeboarden of kneeboarden in een idyllische setting? Terhills Cablepark maakt het mogelijk. In dit unieke waterskipark kan iedereen veilig proeven van het plezier van wakeboarden. Met de intro sessie kan je aan een lagere snelheid – in combinatie met een woordje uitleg – op weg geholpen worden. Zo gaan jong en oud in enkele minuten tijd van enthousiaste beginneling naar wakeboarder in wording!

Voor je het weet ben je klaar voor het échte werk en ski je relaxed over het water.

Aquapark

Bij Terhills Cablepark kan je ook ravotten op het Aquapark, een hindernissenparcours van maar liefst 1500 m2 groot. De waterattractie laat je klimmen over hindernissen, glijden over opblaaskussens en genieten van een echt waterspektakel. Het aquapark is toegankelijk voor iedereen vanaf acht jaar. Je kan er vanaf mei tot en met september terecht voor een dag vol waterplezier. De attractie is zeer toegankelijk voor jong en oud. Het biedt heel wat mogelijkheden zodat zowel kinderen als volwassenen op een leuke manier uitgedaagd worden en waterpret beleven.

Beachbar

Kijk je liever toe vanop het strand? Vlij je dan lekker neer in het zachte zand, waar de beachbar en het restaurant binnen handbereik liggen. Onze tip: vanop deze locatie geniet je van de mooiste zonsondergang van Limburg. Ideaal als gezellige afsluiter!

Contact

Nationaal Parklaan 5 (Gate North)
3650 Dilsen
info@terhillscablepark.be

Opening times

Open vanaf 11 mei op woensdag, zaterdag en zondag van 12 tot 20 u

 

 

Meer info of reserveren?

Bezoek de website