Omwille van de coronamaatregelen zijn de Beach Bar en de Brasserie momenteel nog gesloten.

Cablepark

Waterskiën, wakeboarden of kneeboarden in een idyllische setting? Terhills Cablepark maakt het mogelijk. In dit unieke waterskipark kan iedereen veilig proeven van het plezier van wakeboarden dankzij de LittleBRO-kabel. Een lagere snelheid – in combinatie met een woordje uitleg – helpt je op weg. Zo gaan jong en oud in enkele minuten tijd van enthousiaste beginneling naar wakeboarder in wording!

Afhankelijk van hoe comfortabel je je voelt op je board, schakel je vervolgens over naar een kids- of beginnerssessie aan de grote kabel. Voor je het weet ben je klaar voor het échte werk en ski je relaxed over het water.

Aquapark

Bij Terhills Cablepark kan je ook ravotten op het Aquapark, een hindernissenparcours van maar liefst 1500 m2 groot. De waterattractie laat je klimmen over hindernissen, glijden over opblaaskussens en genieten van een echt waterspektakel. Het aquapark is toegankelijk voor iedereen vanaf acht jaar. Je kan er vanaf mei tot en met september terecht voor een dag vol waterplezier. De attractie is zeer toegankelijk voor jong en oud. Het biedt heel wat mogelijkheden zodat zowel kinderen als volwassenen op een leuke manier uitgedaagd worden en waterpret beleven.

Beachbar

Kijk je liever toe vanop het strand? Vlij je dan lekker neer in het zachte zand, waar de beachbar en het restaurant binnen handbereik liggen. Onze tip: vanop deze locatie geniet je van de mooiste zonsondergang van Limburg. Ideaal als gezellige afsluiter!

Contact

Nationaal Parklaan 5
3650 Dilsen
info@terhillscablepark.be

Openingstijden

woensdag, zaterdag en zondag: 12 u. – 19u.

Meer info of reserveren?

Bezoek de website