Terhills Events wordt een nieuwe hotspot voor openluchtevenementen in Limburg voor iedereen. Geniet van muziek onder de majestueuze schaduw van de twee machtige schachtbokken. Mis deze unieke zomerse concertreeks niet!

 • Heroes

  Heroes is een avontuurlijk, opbeurend en emotioneel geladen symfonisch concertprogramma met iconische filmmuziek. Het Flanders Festival Orchestra o.l.v. dirigent en filmcomponist Dirk Brossé brengt de overweldigende soundtracks van de heroes uit Gladiator, Lord of the Rings, Pirates of the Carribean e.v.a. in één uniek openluchtconcert.

  Duik in de epische muzikale wereld van de onvergetelijke helden van het witte doek. De eeuwig voortdurende strijd tussen goed en kwaad wordt al eeuwen uitgevochten in de literatuur en op het toneel maar ook het witte doek heeft een reeks onvergetelijke helden tot leven gebracht.

  Wat zouden helden zijn zonder de opwindende en pakkende muziek van grote filmcomponisten? John Williams, Hans Zimmer,  Howard Shore, James Horner, het zijn maar enkele van de maestro’s van de filmmuziek die de kracht van orchestrale filmmuziek tot een niveau brengen dat naast grote klassieke composties mag staan. Als Beethoven nog zou leven schreef hij voor epische cinéma!

  Heroes, open air concerts. Iedereen is een held deze zomer! Een concert voor stoere én gevoelige zielen.

  Locatie

  Terhills Events
  Zetellaan 70
  3630 Maasmechelen

  Prijzen

  CAT 1: € 65
  CAT 2: € 55
  CAT 3: € 45
  CAT 4: €35

  Meer info
 • Klassiek aan de mijn

  Het grootste klassieke openlucht festival in Vlaanderen presenteert zijn nieuwe productie: ‘Julia & Romeo’. Dirk Brossé, het Flanders Festival Orchestra en schitterende belcanto sterren vertellen de verhalen van de meest bekende onmogelijke liefdes uit het klassieke repertoire. Van de fatale romance tussen Romeo & Julia, over de vurige dramatiek van Carmen tot de clans van West Side Story, het noodlot van de passie inspireerde onder meer Tchaikovsky, Prokofiev, Gounod, Bizet en Bernstein.

  De indrukwekkende mijnschachten van Terhills zijn het spectaculaire decor van een onvergetelijke zomeravond met schitterende klassieke muziek.

  Locatie

  Terhills Events
  Zetellaan 70
  3630 Maasmechelen

  Prijzen

  €15–25–35–50 + reservatiekosten

  Meer info
 • Rocco Sinfonico

  Rocco Granata presenteert samen met het Flanders Festival Orchestra, meester-dirigent Dirk Brossé, Sabien Tiels, Lucas Van den Eynde en tenor Stefan Cifolelli een bloemlezing uit zijn mooiste composities. Het programma zit vol verrassingen en prachtige muziek. Niet alleen passeren Rocco’s hits in symfonische bewerkingen de revue, u zal ook onbekende instrumentale juweeltjes van zijn hand ontdekken, én ervan versteld staan welke krakers hij voor andere artiesten heeft gecomponeerd.

  Het wordt een unieke belevenis, “Rocco Sinfonico” wordt een machtig en ontroerend concert waarbij Rocco ons op zijn karakteristieke wijze door zijn oeuvre en zijn leven loodst en beelden toont uit zijn familiealbum. Rocco zoals u hem nog nooit hebt gezien en gehoord. Rocco Sinfonico is een productie van Klassiek in het Groen en La Volta, in samenwerking met Radio 2.

  Locatie

  Terhills Events
  Zetellaan 70
  3630 Maasmechelen

  Prijzen

  Prijs van de categorieën, exclusief reservatiekosten.

  € 65          Cat 1
  € 55          Cat 2
  € 45          Cat 3
  € 35          Cat 4
  € 25          MV

  Meer info
 • Heatland Gravel

  Staat Unbound Gravel al tijden op je gravel bucketlist? Heathland Gravel is de allereerste officiële Europese Unbound Gravel Qualifier! Iedereen die deelneemt aan de 160 km lange rit kan binnenkort een Kansas-reis plannen, want er zijn 50 munten voor Unbound Gravel 2025 te claimen op basis van prestaties en loterij. Gewoon op zoek naar een gravelweekend met vrienden? Bekijk dan onze 110 en 70 km routes. Tot ziens in Maasmechelen!

  Locatie

  Terhills Events
  Zetellaan 70
  3630 Maasmechelen

  Meer info