Klasse en comfort

Vier sterren, 59 luxekamers: het Terhills Hotel in Maasmechelen is dé optelsom van klasse en comfort. De neoklassieke barokstijl van het imposante hoofdmijngebouw is een pronkstuk uit ons industriële verleden. In het heden kreeg het pand een trendy, toekomstgerichte invulling … Welkom in Terhills Hotel!

Te midden van weelderige fauna en flora en indrukwekkende waterpartijen nestelt Terhills Hotel zich in het Limburgse groen. Unieke vergezichten vanop de mijnterrils en schachtbok brengen de herinnering aan het steenkoolmijnverleden dichterbij dan ooit. Als troefkaart is er de betoverende Franse tuin van het hotel, die de schakel vormt met de hoofdtoegangspoort naar het enige Nationale Park van België: een onvervalst wandelwalhalla.

Vergaderen

Terhills Hotel is een veelzijdige locatie waar zakelijke meetings gecombineerd kunnen worden met ontspanning en plezier. Dankzij de nabijheid van het Nationaal park, het Terhills Cablepark, Elaisa Wellness en Maasmechelen Village zijn er tal van combinaties mogelijk.

Het nieuwe vergadercomplex, gelegen langs het hotel, biedt alvast een inspirerend uitzicht op de schachtbokken. Ideaal dus als originele vergaderomgeving. Meetings, incentives, conferenties, recepties, brainstormsessies, corporate events … Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Dit vanaf 8 tot en met 150 personen.

Dankzij de vele ontspanningsmogelijkheden op en rond onze site is het de perfecte locatie voor een meeting met net dat tikkeltje meer. Combineer je vergaderplannen bijvoorbeeld met een toffe teambuilding in het Terhills Cablepark, natuurwandeling of bezoek aan Maasmechelen Village. Eindeloos veel mogelijkheden!

Terhills Conference

Bistro Bureau Bouveau

In 2024 kwam er met Bistro Bureau Bouveau een nieuwe laag voor fijnproevers bij. Onze smaken én sfeer van het bovenste schap kan je hier diepgaand doorgronden. Het restaurant biedt een gevarieerde kaart van streekgerechten die dagvers worden bereid. Je kan er terecht voor zowel lunch als diner, en ook niet-hotelgasten zijn van harte welkom aan tafel of aan de gastvrije bar. Hoe kan het ook anders, op Limburgse bodem! De bar is dagelijks geopend vanaf 12 u. en biedt naast zinnenprikkelende cocktails ook lichte gerechtjes en hartige vieruurtjes aan.

Contact

Zetellaan 68 (Gate South)
3630 Maasmechelen
+32 (0)89 73 09 09
info@terhillshotel.com

Meer info of reserveren?

Bezoek de website