Terland Restaurant

Zin in een middag of avondje op restaurant, mét strandzicht? Dan ben je van harte welkom in Terland Restaurant gelegen op het Terhills Resort. Hier geniet je van een lekker drankje in de zitkuil op het terras (mét firepit), een lekkere snack na het wandelen of een uitgebreid diner in het gezellige restaurant. Allemaal met een adembenemend panoramisch uitzicht waar de tijd eventjes stil staat.

Bezoek de website
Terland Restaurant

The Lake House

Na het grote succes van “The Glass House on the Lake” vorig jaar, introduceren Terhills Resort by Center Parcs en Terland deze winter een nieuw juweeltje aan de oevers van het prachtige Terhills-meer. Deze sfeervolle locatie biedt een verbluffend uitzicht en een scala aan activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden. Lees verder en ontdek waarom The Lake House deze herfst en winter the place to be is.

Meer info

The Bakery

In THE BAKERY ervaar je een volledige onderdompeling in de wereld van brood en banket. Geen steriele bakfabriek, maar een open glazen huis waarin je het productieproces kan volgen van bloem tot brood. De ruime winkel is omgeven door glazen wanden waarachter je de bakkers en patissiers van THE BAKERY aan het werk kan zien. Al je zintuigen worden geprikkeld met een veelheid aan smaken, geuren, kleuren en aroma’s.

Ontdek ook hun koffiebar op de eerste verdieping, die de naam TWO OH FIVE draagt. Hier toveren getrainde barista’s heerlijke koffiespecialiteiten tevoorschijn. Je kan bij THE BAKERY ook workshops volgen om brood, muffins of echte Limburgse vlaai te leren bakken!

Bezoek de website

Terhills Cablepark

Kom de vakantiesfeer opsnuiven aan de Strandbar van Terhills Cablepark, met het zand onder je voeten en je zonnebril op je neus. Onder het genot van lekkere snacks zoals een klassieke caesarsalade, croques en pizza  geniet je er van het idyllische uitzicht op het water. Een smakelijke tussenstop voor wie er even helemaal tussenuit wil!

Bezoek de website