THE BAKERY by Panerex

In THE BAKERY ervaar je een volledige onderdompeling in de wereld van brood en banket. Geen steriele bakfabriek, maar een open glazen huis waarin je het productieproces kan volgen van bloem tot brood. De ruime winkel is omgeven door glazen wanden waarachter je de bakkers en patissiers van THE BAKERY aan het werk kan zien. Al je zintuigen worden geprikkeld met een veelheid aan smaken, geuren, kleuren en aroma’s.

Ontdek ook hun koffiebar op de eerste verdieping, die de naam TWO OH FIVE draagt. Hier toveren getrainde barista’s heerlijke koffiespecialiteiten tevoorschijn. Je kan bij THE BAKERY ook workshops volgen om brood, muffins of echte Limburgse vlaai te leren bakken!

Bezoek de website

Terhills Brasserie

Zin in een gezellig en smaakvol diner? De menukaart van Terhills Brasserie maakt het de perfecte plek om de benen onder tafel te schuiven voor een heerlijke maaltijd. De chef-kok presenteert je met passie en smaak zijn zorgvuldige selectie gerechten.

In de ongedwongen, sfeervolle setting – met uitzicht op de Franse tuin – kom je tijdens het eten gegarandeerd tot rust. De hotelbar is dan weer de uitgelezen locatie om te genieten van een ruim assortiment dranken en wijnen … of van een kopje koffie. Ideaal voor wie wil uitblazen of bijtanken na een actieve dag!

Bezoek de website

Bistro Kompel

Het mijnbier Kompel is ondertussen een vaste waarde in Limburg. Nu kan je ook terecht bij de pop-upbistro Bistro Kompel op Terhills, in het voormalige hoofdgebouw van de mijn. Bistro Kompel biedt 35 gerechtjes aan om uit te kiezen, waaronder diverse burgers en ribbetjes om je vingers bij af te likken. In heel wat gerechten en sauzen zit het Kompel-bier verwerkt voor een authentieke, lokale toets.

Bezoek de website
bistro-kompel

Strandbar

Kom de vakantiesfeer opsnuiven aan onze Strandbar, met het zand onder je voeten en je zonnebril op je neus. Onder het genot van lekkere snacks zoals een klassieke caesarsalade, croques en pizza  geniet je er van het idyllische uitzicht op het water. Een smakelijke tussenstop voor wie er even helemaal tussenuit wil!