Terland Restaurant

Zin in een middag of avondje op restaurant, mét strandzicht? Dan ben je van harte welkom in Terland Restaurant gelegen op het Terhills Resort. Hier geniet je van een lekker drankje in de zitkuil op het terras (mét firepit), een lekkere snack na het wandelen of een uitgebreid diner in het gezellige restaurant. Allemaal met een adembenemend panoramisch uitzicht waar de tijd eventjes stil staat.

Bezoek de website
Terland Restaurant

Terhills Cablepark

Kom de vakantiesfeer opsnuiven aan de Strandbar van Terhills Cablepark, met het zand onder je voeten en je zonnebril op je neus. Onder het genot van lekkere snacks zoals een klassieke caesarsalade, croques en pizza  geniet je er van het idyllische uitzicht op het water. Een smakelijke tussenstop voor wie er even helemaal tussenuit wil!

Bezoek de website

The Bakery

In THE BAKERY ervaar je een volledige onderdompeling in de wereld van brood en banket. Geen steriele bakfabriek, maar een open glazen huis waarin je het productieproces kan volgen van bloem tot brood. De ruime winkel is omgeven door glazen wanden waarachter je de bakkers en patissiers van THE BAKERY aan het werk kan zien. Al je zintuigen worden geprikkeld met een veelheid aan smaken, geuren, kleuren en aroma’s.

Ontdek ook hun koffiebar op de eerste verdieping, die de naam TWO OH FIVE draagt. Hier toveren getrainde barista’s heerlijke koffiespecialiteiten tevoorschijn. Je kan bij THE BAKERY ook workshops volgen om brood, muffins of echte Limburgse vlaai te leren bakken!

Bezoek de website

Terhills Brasserie

Zin in een gezellig en smaakvol diner? De menukaart van Terhills Brasserie maakt het de perfecte plek om de benen onder tafel te schuiven voor een heerlijke maaltijd. De chef-kok presenteert je met passie en smaak zijn zorgvuldige selectie gerechten.

In de ongedwongen, sfeervolle setting – met uitzicht op de Franse tuin – kom je tijdens het eten gegarandeerd tot rust. De hotelbar is dan weer de uitgelezen locatie om te genieten van een ruim assortiment dranken en wijnen … of van een kopje koffie. Ideaal voor wie wil uitblazen of bijtanken na een actieve dag!

Bezoek de website