Terhills Events is een mooi ingericht en groen openluchtplein in de schaduw van de mijnschacht van Eisden. Met een oppervlakte van maar liefst 5.500 m² kunnen we hier voortaan tal van outdoor evenementen laten plaatsvinden: grootschalige bedrijfsfeesten, teambuildings en nog veel meer.

We leggen met Terhills Events naar goede Terhills-gewoonte de nadruk op kwalitatieve evenementen met een focus op cultuur, ecologie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Qua technische voorzieningen is alles aanwezig en dankzij de steenslagfundering is het terrein volledig berijdbaar voor een vlotte op- en afbouw.

Verder hebben we de volledige zone gedraineerd. Regenweer is dus geen probleem bij Terhills Events! Er zijn ook vier marktkasten voorzien, een watertappunt en verschillende waterafvoerpunten. Tot slot beschikt de zone over een eigen toegangsweg en parking met 155 parkeerplaatsen.

Exclusieve vipruimte

We zijn alvast benieuwd welke events we hier in de toekomst zullen mogen hosten, maar de aftrap wordt binnenkort al gegeven door openluchtconcert ‘Klassiek aan de Mijn’, gevolgd door o.a. een groots klantenevent (10.000 personen) en de UCI Wereldbeker Veldrijden.

Alsof dat alles nog niet genoeg is om naar uit te kijken, lanceren we tegelijkertijd met de eventzone ook de uitbreiding van het MICE-aanbod van Terhills Hotel met twee splinternieuwe vergaderzalen. Perfect voor seminaries, vergaderingen en feesten of als vipruimte bij events van Terhills Events.