Goed nieuws voor alle genieters: voortaan kan je ook profiteren van al het moois dat Terhills Resort by Center Parcs te bieden heeft zonder overnachting. Kom zwemmen, minigolfen, fietsen of dineren. We verwelkomen je van harte voor een onvergetelijke vakantiedag.

Voor een dosis puur vakantiegevoel zak je als dagtoerist best af naar Aqua Garden: dit kleinschalige zwembad (reservatie verplicht) is aangelegd als een tropische rivier én uitgerust met een infinity pool. Gezinnen kunnen er vrijuit komen plonsen in het kinderbad. Ideaal te combineren met een bezoek aan het minigolfterrein Adventure Golf, voor jong en oud.

Dagtrippers kunnen sinds eind september ook gebruik maken van de huurdienst bij Cycle Center. Handig! Hun assortiment kinderfietsen, (elektrische) fietsen, mountainbikes, kinderzitjes en fietskaarten heeft voor ieder wat wils.

Wie honger kreeg van al dat leuks kan zijn dag beginnen, onderbreken of afsluiten met een gezellig en smakelijk eetmoment. Voetjes in het zand tijdens het cocktails slurpen bij Terland Beach? Of liever de benen onder tafel schuiven bij Terland Restaurant? Ook daggasten worden hier culinair verwend.

Reserveer jouw activiteiten en kom Terhills Resort by Center Parcs vandaag nog ontdekken.