Cycle Center

Bij het Cycle Center van Terhills Resort vind je een breed assortiment aan fietsen en fietsaccessoires om jouw bezoek aan Terhills nog leuker te maken. Of je nu op zoek bent naar een traditionele fiets voor een ontspannen rit, een elektrische fiets voor extra ondersteuning, of een stoere mountainbike voor uitdagende paden – Het Cycle Center heeft alles in huis!

Reservatie en informatie

Wil je graag je fiets op voorhand reserveren? Dat kan door het Cycle Center telefonisch te contacteren via +32 (0)89 81 81 20.

Terhills Resort
Nationaal Parklaan 1
3650 Dilsen-Stokkem
+32 (0)89 81 81 20

Openingsuren

Het Cycle Center van Terhills Resort is dagelijks geopend. Je vindt het bij de Country Club van Terhills Resort, gemakkelijk bereikbaar voor zowel resortgasten als dagbezoekers.

Maandag: 9–19 u.
Dinsdag–donderdag: 9–18 u.
Vrijdag & zaterdag: 9–19 u.
Zondag: 9–18 u.

Prijzen

Fiets volwassene
€ 20 / dag
Elektrische fiets
€ 32 / dag
Kinderfiets
€ 16 / dag
Mountainbike
€ 26,50 / dag
Elektrische mountainbike
€ 48 / dag
Kinder-mountainbike
€ 18 / dag
Kinderzitje
€ 3,50 / dag
Helmen
€ 4 / dag

Ontdek de Terhills-fietsbeleving

Verken de gloednieuwe fietsbrug tussen de mijnterrils (gelegen tussen fietsknooppunt 565 en 502) en geniet van een spectaculair uitzicht op de omgeving. De fietsbrug biedt toegang tot verschillende routes die zowel voor recreatieve fietsers als voor sportievelingen geschikt zijn. Terhills en het omliggende Nationale Park Hoge Kempen is dé plek om te fietsen, of je nu kiest voor een korte tocht of een hele dag op avontuur gaat.

Plan je volgende fietstocht en geniet van al het moois dat Terhills te bieden heeft – op twee wielen!