Bij Terhills Resort vind je vanaf nu een gloednieuwe activiteit die is ontworpen voor haar jongste gasten: de Kids Haven! Deze bijzondere haven biedt kinderen van 5 tot 11 jaar de kans om kapitein te worden op hun eigen kinderbootje, terwijl ouders achterin ontspannen en genieten van de prachtige natuurrijke omgeving.

Wat maakt Kids Haven zo bijzonder?

  • Kinderen aan het roer: Voor slechts € 15 krijgen kinderen 25 minuten de leiding over een van de leuke kinderbootjes. Dit biedt hen een unieke kans om op avontuur te gaan en de rustige waterwegen van Terhills te verkennen.
  • Gemakkelijke reservering: Dankzij onze gebruiksvriendelijke app kunnen ouders eenvoudig een tijdslot reserveren. Scan de QR-code om direct te boeken en verzeker je van een plekje.
  • Toegankelijk voor iedereen: Of je nu verblijft in Terhills Resort of gewoon op bezoek bent voor de dag, de Kids Haven is toegankelijk voor alle gasten. Daggasten zijn van harte welkom om deel te nemen aan dit unieke avontuur.

Ervaar de rust en schoonheid van Terhills

Terwijl de kinderen zich vermaken als kapitein, kunnen ouders achterin de bootjes genieten van de serene omgeving die Terhills te bieden heeft. Omringd door groen en water, is dit de perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Reserveer nu jouw avontuur!

Mis deze unieke ervaring niet en zorg dat jouw zoon of dochter een onvergetelijke tijd beleeft bij de Kids Haven. Scan de QR-code hieronder om te reserveren en bereid je voor op een avontuur dat de hele familie zal koesteren.