Deze zomer rollen we de rode loper uit voor Terland: een beachside restaurant midden in Terhills Resort. Inclusief pool bar, picknicktake-away, een shop en eventruimte! Dit initiatief van Creneau International en C.Group past perfect bij het DNA van de groeiende familie Terhills-concepten. Het aftellen de zomer kan beginnen …

Terhills is binnenkort nog een hotspot rijker: Terland Restaurant & Beach. Met 330 zitplaatsen binnen en 330 op het terras is er plaats genoeg voor iedereen: dagjestoeristen, mensen uit de buurt en gasten van het Terhills Resort. Blijf je liever in je cottage? Leveringen binnen het resort van o.a. ontbijt, BBQ-pakketten, pizza en producten uit de shop behoren eveneens tot de aangeboden services.

Eten en genieten

Kom vanaf begin juni 2021 dus zeker eens een hapje eten en geniet van de uitgebreide menukaart met een prachtig uitzicht op het strand én de terril. In de zomer kan je er trouwens ook terecht voor strandbedreservatie, supboardverhuur en om te zwemmen. Wie liever het Nationaal Park in trekt kan een culinaire picknickbox afhalen bij Terland. Verder zal er dankzij het Beach House nog een aparte eventruimte voor 50 personen beschikbaar zijn, ideaal voor bedrijfsevents.

PS: Terland is nog op zoek naar werknemers! Heb je interesse, stuur dan je cv en motivatie naar info@terland.be. Meer informatie over het concept vind je op www.terland.be.