Ons favoriete seizoen, en niet toevallig ook dat van de natuur? De lente! Bij Terhills zit je op de eerste rij om het groene goud opnieuw te zien ontluiken én om de lentesfeer op te snuiven in de buurt. Voorjaarskriebels verzekerd met de tips uit deze blog …

Lentewandelaars welkom

Het Nationaal Park Hoge Kempen gidst wandelaars tussen hoge bomen en nog hogere schachtbokken door. Omgeven door groen vind je hier de rust die je in de drukke voorjaarsperiode misschien mist.

Boven op de terril neem je even afstand van alles. Wat een uitzicht! Zeg nu zelf: wat is er leuker dan de natuur uit zijn winterslaap zien komen en de vogeltjes horen fluiten?

Een beleving voor ‘t hele gezin

De belevingen bij Terhills Resort zijn ook de moeite. Zo kunnen de allerjongsten hun lievelingsdieren komen knuffelen op de Kinderboerderij en is er een minigolfbaan. Ideaal als gezinsactiviteit!

Maak je de beweging van outdoorplezier naar indoorpret, dan is Aqua Garden een tropische zwemdroom voor jong en oud.

Shoppen & relaxen

In Maasmechelen Village staan tal van boetieks klaar om je te verwelkomen met fashion en home deco. Al je favoriete merken aan outletprijzen, daar kan geen enkele shopaholic aan weerstaan!

Nagenieten doe je ook deze lente bij het luxueuze Elaisa Wellness. Moe van al die verwennerij? Een overnachting in het sfeervolle Terhills Hotel is de kers op de romantische taart.

Terhills voor waterratten

Adrenalinejunkies komen dan weer aan hun trekken in Terhills Cablepark. Nu het weer steeds warmer wordt, kan je je hier komen uitleven met verschillende soorten watersport.

Wie wél het water wil opzoeken maar niet de nattigheid, kan dit voorjaar altijd eens komen bootje varen op ons spiegelgladde meer. Pure rust. En waarom geen leuk lenteverblijf koppelen aan je bezoek? In Terhills Resort overnacht je vlak bij het water.

Benieuwd naar al deze voorjaarsactiviteiten? Kom de lentesfeer opsnuiven in Terhills, 7 dagen op 7.