Dat er in Terhills van alles te beleven valt, wist je al. Maar weet je dat er ook heel wat werkgelegenheid is, en dat voor diverse profielen? Terhills Resort, Terland en Group f (schoonmaak) nodigen je uit om al onze vacatures te ontdekken op zaterdag 10 december. In de voormiddag – van 10 uur tot 12 uur – kun je er kennismaken en misschien zelfs je droomjob vinden.

Kandidaten van alle leeftijden zijn welkom, want we zoeken zowel jobstudenten als meer ervaren personeel. Dat kan zowel in vast dienstverband als in de rol van flexiwerker zijn. Er zijn dus heel wat mogelijkheden bij Terhills!

Ontvang je graag gasten met een smile? Is schoonmaken of opdienen je talent? Heb je een passie voor HR? Of zie je jezelf eerder als badmeester? We hebben heel wat uiteenlopende functies in de aanbieding. Zeker de moeite waard om eens langs te komen dus.

Wie weet werk jij dan binnenkort op één van de allermooiste locaties van Limburg … Een rustige omgeving, fijne collega’s en heel veel groeikansen: check!

Jobdag Terhills Resort

Wanneer? Zaterdag 10/12 van 10 tot 12 u.

Waar? The Glass House in Terhills Resort (Nationaal Parklaan 1 , 3650 Dilsen-Stokkem)

Registreer hier je aanwezigheid

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!