Na maandenlang reikhalzend uitkijken naar jullie opnieuw te mogen ontvangen, heropent Terhills Hotel op 1 april haar deuren.

Safety first
Vanaf 1 april opent Terhills Hotel opnieuw haar deuren. En ook al doen we dit met de nodige afstand, onze vertrouwde gastvrijheid staat nog steeds centraal. De kamers en de gemeenschappelijke ruimtes worden in alle zorgvuldigheid ontsmet, zodat je volledig coronaproof kan blijven logeren in het hotel.
De Terhills Brasserie blijft helaas nog gesloten. In de tussentijd voorziet ons brasserieteam echter een volledig coronaproof alternatief. Met onze ‘In Room Dining’-service kan je dineren op je eigen kamer. Zo geniet je ondanks de maatregelen van de lekkere gerechtjes uit onze brasserie of de diverse take-away mogelijkheden uit de nabije omgeving.

Vacation? Staycation!
De lente is bovendien hét uitgelezen moment om eropuit te trekken in de omgeving van Terhills. Ga bijvoorbeeld op pad door de ontluikende natuur van het Nationaal Park Hoge Kempen en geniet van het lenteweer. Liever shoppen? Dan kan je bij Maasmechelen Village terecht om naar hartenlust de nieuwe lentecollectie te gaan ontdekken.
Tijd voor een staycation? We kijken er alvast naar uit om jullie opnieuw te mogen verwelkomen. Boek nu jouw verblijf bij Terhills Hotel en trek er met een gerust hart op uit!