Deze zomer kan je in Connecterra terecht voor een extra muzikale beleving. Vanuit de Sjel kan je er genieten van de muziek op Coral Dusk, de eerste plaat van van Sohnarr, het soloproject van Patricia Vanneste. Je kan haar kennen als voormalig lid van de muziekgroep Balthazar. Zo komt haar muziek die gemaakt werd in de Scandinavische natuur, thuis in het Nationaal Park.
In 2018 reisde Patricia Vanneste anderhalve maand door de verlaten natuur van Noorwegen en Zweden. Ze trok van hut naar hut om er haar soloplaat Coral Dusk te maken. Om luisteraars dezelfde beleving te geven die zij toen ervoer, ontwierp ze samen met architect Sam De Bock de Sjel als een indrukwekkende kunstinstallatie. De Sjel is een architecturale kubus bekleed met spiegelend glas waardoor het paviljoen als het ware verdwijnt in de omgeving.
PRAKTISCH:
van 1 juli tot en met 31 augustus elke dag van 11u00 tot 18u00
Reserveren is niet verplicht, maar wil je zeker zijn van een ongestoorde beleving? Dan kan je de Sjel voor jouw bubbel reserveren, elke dag om 10u. Dit kan telefonisch op 089/440 444.
Er zijn maatregelen voorzien om een bezoek aan de Sjel corona-proof te laten verlopen.