Ken je ‘Klassiek in het groen’ al? Deze formule die liefhebbers van klassieke muziek samen brengt, vind je reeds aan zee (Middelkerke), in het park (Brasschaat) en aan de Schelde (Antwerpen). Nu is  Limburg aan de beurt: het concert komt namelijk naar Terhills op zaterdag 3 september!

Nessum Dorma: dat is de titel van het openluchtconcert ‘Klassiek aan de Mijn’, vernoemd naar de populaire Italiaans aria van Puccini. Dit concert trakteert je dan ook op de mooiste aria’s, koren en orkestwerken van Puccini, Verdi, Rossini en Bellini. Denk aan Aïda, Tosca, Madama Butterfly, De Barbier van Sevilla en tal van andere muzikale meesterwerken. En dat allemaal op de mooiste natuurlocatie van Limburg met zicht op de schachtbokken. Het wordt fenomenaal!

PROGRAMMA NESSUN DORMA

18.00 u. – Deuren openluchtfoyer

20.00 u. – Start concert

21.30 u. – Einde concert

23.30 u. – Einde evenement

De solisten die op 3 september de revue passeren zijn stuk voor stuk topstemmen uit de (inter)nationale operawereld: van Vlaamse sopranen Lisa Mostin en An De Ridder en tenor Denzil Delaere tot de Oekraïense basbariton Yuriy Hadzetskyy. Het koor Fine Fleur en symfonisch orkest The Great Globe Orchestra (onder leiding van Robert Groslot) vullen aan. Je verwelkomen doen we vanaf 18 u. in openluchtfoyer Verdi, waar je kan genieten van een zomers hapje en drankje. Jonge musici zorgen hier alvast voor een sfeervolle start van de avond. Na het hoofdconcert speelt ensemble Grupetto een gevarieerd programma op de muziekkiosk. De perfecte afsluiter van een onvergetelijk event.

TICKETS

  • Ticket 15 euro – Staanplaats achteraan de zitplaatsen, bezoekers mogen zelf een zitje meebrengen.
  • Ticket 25 euro – Gereserveerde zitplaats.
  • Ticket 50 euro Silver VIP – Gereserveerde Silver VIP parking, gereserveerde zitplaats in het centrale blok voor het podium, 3 consumpties.
  • Ticket 150 euro Golden VIP – Gereserveerde zitplaats op de eerste rijen in het centrale blok, parking naast Terhills Hotel. Walking diner vanaf 18.00 u. in Terhills Hotel.
  • CERA VENNOTEN Ticket 25 euro Silver VIP – Gereserveerde zitplaats in het centrale blok voor het podium, gereserveerde Silver VIP Parking aan het concertterrein, 3 consumpties.

Ticketverkoop

Online: www.klassiekaandemijn.be
Telefonisch: 070 345 345