Benieuwd van welke verwenfaciliteiten en activiteiten je als dagtoerist zoal gebruik kan maken? Terhills heeft voor ieder wat wils: van zwemmen tot minigolf, fietsen, aperitieven of dineren. En dat allemaal aan de rand van het enige Nationale Park van België! Ideaal om je Instagram-account te vullen met foto’s … en je hart met fijne herinneringen.

Allemaal naar Aqua Garden

Wie nood heeft aan een dosis relaxatie kan altijd terecht in Aqua Garden. Dit kleinschalige zwembad is aangelegd als een tropische rivier. Dobber je mee richting het ultieme vakantiegevoel? Ook als dagtoerist kan je het smakelijke aan het ontspannende koppelen: boek ons ‘Rise & Shine’-arrangement en combineer een heerlijk ontbijt met een dagje plonsplezier.

Een vleugje virtuele spionage

Heb je al heel wat escape rooms gedaan? Of wordt het je allereerste keer? Hoe dan ook zal onze virtuele spytraining X-Cube je verrassen met een vernieuwend concept; zowel beschikbaar voor kids als voor volwassenen. Je doet de escape room met vier, vijf of zes personen, dus stel het beste team samen met je gezin, vrienden of familie. Succes!

Minigolf je mee?

Wie eerder houdt van klassiek vertier kan terecht bij Adventure Golf in Terhills Resort. Ons minigolfparcours ligt prettig ingenesteld in de omringende natuur en heeft 14 holes. Een minigolfparcours dat geschikt is voor fun met het hele gezin!

Trendy tafelen bij Terland

Welkom bij onze nieuwste culinaire troef! Terland Restaurant & Beach verwelkomt je aan het strand, inclusief beach bar met fingerfood. Op het terras kies je je favorieten van de menukaart en geniet je van het prachtige uitzicht. Binnen vormt het door de natuur geïnspireerde interieur een hip, warm kader. Ideaal om tijdens het tafelen even he-le-maal te relaxen.

Zin gekregen in zo’n goedgevuld dagje weg? Meer info over en reservatie voor de diverse dagactiviteiten vind je via terhills.be/terhills-resort.