Nu de dagen korter worden, voelen we stilaan het effect op ons energieniveau. Wist je dat ontgiften en ontstressen je hiermee kan helpen? Daarom organiseert Elaisa Energetic Wellness van 23 tot 26 oktober een vierdaagse Detox Retreat onder leiding van natuurgeneeskundig gezondheidstherapeut Vicky Soofs, inclusief drie overnachtingen bij Terhills Hotel. Je enkele dagen volledig focussen op een detox op volledig natuurlijk en energetische wijze kan wonderen doen!

Met Vicky naar een gezondere jij

Vicky Soofs is de bezieler achter dit verlengde detoxweekend. Als gediplomeerd natuurgeneeskundig gezondheidstherapeut en lymfedeskundige met een extra specialisatie in de orthomoleculaire geneeskunde heeft ze er haar missie van gemaakt om zoveel mogelijk mensen te begeleiden naar een gezondere levenswijze. Wist je dat ze ook wijsheden en technieken uit de Bikram Yoga verwerkt in haar workshops?

Programma Detox Retreat

In alles gaat ze volledig natuurlijk te werk door gebruik te maken van producten op natuurlijke basis en beweging. Dankzij Terhills Hotel en Elaisa Energetic Wellness als locatie voor de vierdaagse gaat dit event door midden in het groen. Ideaal om je energetische batterijen maximaal op te laden!

Programma Detox Retreat

Wil je graag het fijne weten over voedingsleer, ontstressen, ademhaling, ontgiften en alles wat erbij hoort? Dan zit je goed tijdens de Detox Retreat! Via een voortraject (online consult + luxedetoxbox), de vierdaagse zelf én een natraject (consult) krijg je een weelde aan info en tips mee van Vicky.

Inbegrepen zijn:

 • Drie overnachtingen in viersterrenhotel Terhills Hotel
 • Behandelingen zoals halotherapie, lymfemassage, honingsessie, hammam …
 • Orthomoleculair ontbijt, lunch en diner
 • Workshops in diverse vakgebieden (voeding, detox …)
 • Meditatie- en ademhalingssessies 
 • Vrije tijd (optioneel):
  • heerlijk wandelen in het Nationaal Park Hoge Kempen
  • genieten van de wellnessfaciliteiten van Elaisa Wellness
  • extra natuurgeneeskundig consult of behandeling

Klaar om je immuunsysteem te versterken?

We hebben je er graag bij! Vicky verwacht je voor de start van de retreat op zaterdag 23 oktober om 13 u. en neemt weer afscheid van je op dinsdag 26 oktober rond 16 u. Een lekker lang weekend om het meeste te maken van jouw energetische ontdekkingsreis, vertrekkend vanuit het comfort van Terhills Hotel.