Bye bye zomer, hallo herfst! Stilletjes aan nemen we afscheid van de Indian Summer. de kortere dagen en koelere temperaturen zorgen echter voor een extra dosis gezelligheid. Dus steek die kaarsjes almaar vast aan, haal je favoriete sjaal uit de kast en lees in deze blog hoe we er samen een heerlijke herfst van maken in Terhills. #staycation

Terhills verwelkomt je in de herfst in een sprookjesachtig verkleurd natuurlandschap. Struinen door de gevallen bladeren en selfie’s nemen bij de oranje-rood-gele verzichten vanop de terrils: bij ons geniet je er de komende maanden à volonté van. Wandelschoenen aan en let’s go!

Het perfecte kopje koffie

Tijd voor een pauze? Vergeet na die stevige herfstwandeling dan niet om langs te gaan bij belevingsbakkerij The Bakery en om de bijhorende koffiebar TWO OH FIVE op de eerste verdieping te ontdekken. Hier proef je van koffiespecialiteiten die je van binnenuit verwarmen. Een must voor fijnproevers, koukleumen én cafeïneliefhebbers.

Romantiek of relaxatie?

Staat er een flinke herfstbries tijdens je bezoek? Dan hebben we genoeg activiteiten om je weer warm te krijgen bij Terhills. Wat dacht je van lekker lang knuffelen met je wederhelft onder de comfy dekens van Terhills Hotel? Of kom je liever opwarmen in de diverse sauna’s van Elaisa Energetic Wellness, waar je in een oase van verwennerij terechtkomt? Dat je er ook een massage kan meepikken, is natuurlijk alleen maar mooi meegenomen …

Regen op komst? De elektrische shuttlebus brengt je gratis van Terhills Hotel naar het wellnesscomplex, dwars doorheen de prachtig verkleurde bomen van het natuurpark.

Shopaholics welkom!

Als je het na dit alles nóg te koud hebt, heb je natuurlijk het allerbeste excuus in handen om een nieuwe herfstjas/sjaal/knusse trui te komen shoppen in Maasmechelen Village. In de honderdtal boetieks vind je zeker jouw gading. En wie zoekt naar herfstkoopjes is in dit outletdorp natuurlijk ook aan het juiste adres: kortingen scoor je hier namelijk het hele jaar rond.

Ook overtuigd van de vele voordelen van dit sfeervolle seizoen? Met het Heerlijk Herfst-arrangement van Terhills Hotel maak je er een onvergetelijke minivakantie in eigen land van. Na een ontvangst met bubbels en met een VIP Voucher van Maasmechelen Village kan je weekendje Limburg niet meer stuk!

Meer info en reservatie