Gloednieuw aquapark bij Terhills Cablepark

Terhills heeft er een nieuwe troef bij: een kersvers aquapark aan Terhills Cablepark waarin je je helemaal kan uitleven. Wil jij een van de eerste zijn om de plons te wagen?  Een opblaasbaar speeleiland op het water! Spring, klim, zwem, ren en kruip met je vrienden, familieleden of teamgenoten langs, over en door de verschillende hindernissen heen.

Je kan het wit-blauwe gevaarte niet missen tijdens een bezoek aan Terhills, want het is even enorm als plezierig. Maar liefst 2000 m² groot en 64 obstakels rijk! Het aquapark is toegankelijk voor jong en oud (vanaf 8 jaar). Redders zijn steeds aanwezig en je ontvangt een zwemvest voor extra veiligheid. Tijdens koudere dagen kan je gebruik maken van een wetsuit (inbegrepen in de prijs).

Boek je sessie

Een sessie in het aquapark is goed voor een uur waterpret met je vrienden of familie. Tijdens de maand mei en juni kan je bij het Aquapark terecht op woensdag, zaterdag en zondag. Op 26 en 27 mei zal het uitzonderlijk geopend zijn. Kinderen tot en met 12 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+).

Om de bezoekersstroom vlot te laten verlopen, wordt er gewerkt met drie vaste tijdslots:

  1. Start om 13.15 u.
  2. Start om 14.30 u.
  3. Start om 15.45 u.

Je tickets boeken kan hier.   

Het belooft een leuke zomer te worden bij Terhills. Tot binnenkort!