Bij Terhills Resort staan twee dingen centraal: de natuur (kijk maar eens uit het raam van je cottage) én gezellig samenzijn. Ideaal dus voor families die deze zomer wat extra kwalitijd met elkaar willen doorbrengen. Benieuwd naar ons aanbod voor gezinnen? We laten je kennismaken met enkele topactiviteiten die je vanaf nu bij Terhills Resort kan uitproberen!

Ben je het zat om thuis of in de tuin te zitten? Terhills Resort verbreedt je horizonten met een waaier aan gezinsvriendelijke activiteiten. Iedereen houdt van minigolf, daarom kan je de hele zomer terecht bij Adventure Golf om een hole-in-one te spelen. Of laat je de kids winnen? Verliezers krijgen als troostprijs een knuffel van ons schattig ezeltje Francine op de kinderboerderij. Ideaal voor de dierenliefhebbers in je familie.

Terhills Resort by Center Parcs from Impuls on Vimeo.

Van tropisch zwembad naar strandsfeer

Om af te koelen van al dat leuks ontvangen we je graag met z’n allen in Aqua Garden. Dit zwembad mét infinity pool is niet alleen Instagram-waardig, maar ook een fantastische plek om samen met de kinderen te plonsen. De tropische sfeer maakt het toch net dat tikkeltje relaxter dan een bezoek aan het stedelijk zwembad in je thuisstad. Als je liever buiten vertoeft, is er altijd nog de zwemzone aan het grote meer. Vergeet je zonnecrème niet!

Trek de natuur in met je kids

Nog meer waterpret beleef je wanneer je met een E-boat over de bosriviertjes of het grote meer vaart. Een unieke manier om de omgeving van Terhills Resort te verkennen! Want een dosis natuurbeleving mag natuurlijk niet ontbreken tijdens jouw verblijf. Is je dochter of zoon helemaal zot van de diertjes die zich in het bos schuilhouden? Ga dan op stap met een Family Ranger en ontdek de geheimen van de Limburgse natuur …

Ontdek alle activiteiten voor gezinnen via deze link op de website van Center Parcs.