Wist je dat je al vanaf 10 december een verblijf in Terhills Resort kan boeken? Het luxevakantiepark in Dilsen-Stokkem (te midden van het Nationaal Park Hoge Kempen) is momenteel nog in opbouw, maar de werken verlopen volgens plan. Vanaf midden 2021 kan één van onze moderne cottages van jou zijn voor een weekend, (mid)week of langer verblijf. Ideaal voor koppels, vrienden  en gezinnen!

Op de werf van Terhills Resort wordt nog steeds ijverig gewerkt dit najaar. Alle 250 cottages (VIP en Exclusive) zijn inmiddels geplaatst en worden momenteel stijlvol ingericht door ons interieurteam. Als kleinschaliger resort in vergelijking met andere vakantieparken van Center Parcs focussen we daarbij extra op kwaliteit. Natuurlijke materialen, warme tinten … En alle modern comfort om er een relaxte vakantie van te maken.

Ook de centrale faciliteiten zoals het restaurant en het zwembad beginnen stilaan vorm te krijgen. Zij worden het gemeenschappelijke hart van Terhills Resort, waar gasten kunnen samenkomen tijdens hun verblijf en genieten van een plons of lunch met zicht op het water.

Droom jij ook al weg bij deze sneak preview? Aarzel niet en boek vanaf 8 december 2020 je verblijf voor medio 2021. Tot binnenkort!