Partners

Partners

De ontwikkeling van het projectgebied te Eisden (Maasmechelen) en Lanklaar (Dilsen-Stokkem) gebeurt volledig binnen de contouren van het goedgekeurde Provinciaal Ruimtelijk Uitvoeringsplan (PRUP) en in nauwe samenwerking met diverse publieke en private stakeholders.

LRM
LRM is een winstgedreven investeerder en biedt ondernemers een unieke combinatie van risicokapitaal en vastgoed. Zuurstof voor groei! LRM is een generalist, maar heeft specifieke competenties opgebouwd in ICT, Life Sciences en Cleantech. De activiteiten van LRM dragen bij tot de economische ontwikkeling en de algemene tewerkstelling in de provincie Limburg. Ze richt zich op alle sectoren en bedrijven, van starter over groeiende KMO tot grote onderneming. De toegang tot LRM loopt via vijf domeinen: ICT & Media, Life Sciences, Cleantech & Energie, KMO en Grote ondernemingen.
www.lrm.be

Agentschap Natuur en Bos (ANB)
Het Agentschap voor Natuur en Bos werkt samen met veel verschillende partners en creëert zo een groter draagvlak voor natuur. De deur staat open voor iedereen: van een grote multinational die extra bomen wil planten tot een lokale jeugdbeweging die in een stukje natuur wil kamperen. Het Agentschap is de grootste groenbezitter in Vlaanderen. Het beheert 42.300 hectare eigen bossen, natuurgebieden en domeinen. Aangezien ANB ook anderen helpt bij het beheren van hun domeinen, beheert het agentschap in totaal zo'n 75.000 hectare bos of natuurgebied.
www.natuurenbos.be

Decathlon
Decathlon is sinds 1997 de specialist in sport - en vrijetijdsartikelen in België. Decathlon heeft 14 winkels en een distributiecentrum in België en stelt meer dan 1800 medewerkers te werk. Deze organisatie in volle expansie maakt deel uit van de internationale groep Oxylane, die 2 domeinen overkoepelt: dat van ontwikkelaar van sportieve producten en dat van lokale en online verkoper van sportartikelen, met Decathlon als vaandeldrager.
www.decathlon.be

Different Hotels Group
Different Hotels Group is een Limburgse groep met tien hotels (11de hotel opent in 2014), vijf restaurants en één spalounge center. DHG maakt via een gepassioneerd, dynamisch en gastvrij team het verschil. Different wil anders zijn. Puur en Limburgs. Maar ook persoonlijker, betrouwbaar, innovatief en vol beleving.
www.differenthotels.be

Stad Dilsen- Stokkem
Stad in het Oosten van Limburg met ongeveer 20.000 inwoners en 65km2. Eén van haar belangrijkste toeristische attractiepolen is het Maascentrum ‘De Wissen’.
Dilsen-Stokkem zet alvast zijn schouders onder de ontwikkeling en exploitatie van een vakantiepark.
www.dilsen-stokkem.be

Euroscoop Maasmechelen
Een bioscoop van formaat met 11 zalen en 2050 stoelen. Volledig digitaal en met satelietverbinden uitgerust. 570 Parkeerplaatsen recht voor de deur. U kan terecht bij Euroscoop voor commercieel product, arthouse, 50 plus, kinderfeestjes. Ideaal voor personeelsfeest, seminaries, business meetings and andere. Check http://business.euroscoop.be/en/maasmechelen-home/.
Ticket verkoop via Smartphone, Website, ATM en uiteraard meteen aan onze kassa’s.
Andere Euroscoop cinemas bevinden zicht te Lanaken en Genk (c-Mine).
www.euroscoop.be

Limburg Sterk Merk (LSM)
LSM staat in voor de projectfinanciering van initiatieven die een bijdrage leveren aan de evenwichtige ontwikkeling van de provincie Limburg inzake tewerkstelling, mobiliteit, innovatie, wonen, zorg en gezondheidsvoorzieningen, wetenschappelijk onderzoek, onderwijs, milieu, toerisme en ten slotte culturele aangelegenheden. De versterking van de euregionale samenwerking met de aangrenzende regio’s is voor LSM eveneens een belangrijke prioriteit.
www.stichtinglsm.be

Gemeente Maasmechelen
Gemeente in het oosten van Limburg met ongeveer 37.000 inwoners over een oppervlakte van ca. 76km2. Maasmechelen is tevens één van de 7 voormalige mijngemeenten.  
Het Nationaal Park Hoge Kempen strekt zich voor een groot deel uit op haar grondgebied. Maasmechelen heet de toegangspoort tot he Nationaal Park Hoge Kempen alvast welkom.
www.maasmechelen.be

Onroerend Erfgoed
Onroerend erfgoed is een agentschap van de Vlaamse overheid dat het onroerend erfgoed onderzoekt, inventariseert, beheert, beschermt en de informatie hierover ontsluit. Gezien de verscheidene beschermde monumenten op de site werkt Terhills pro- actief samen met Onroerend Erfgoed.
www.onroerenderfgoed.be

Provincie Limburg – Toerisme Limburg
Toerisme Limburg vzw is de toeristische dienst van het Limburgse provinciebestuur. Deze provinciale dienst houdt zich o.a. bezig met promotie van de provinciale toeristische trekpleisters, ondersteuning van toeristische promotie door Limburgse gemeenten, opzet en promotie van provinciale fietsroutes, opzet en promotie van provinciale wandelroutes en promotie van Limburgse streekproducten www.toerismelimburg.be

Regionaal Landschap Kempen en Maasland - Nationaal Park Hoge Kempen
Het regionaal landschap is een samenwerkingsverband waarin het Vlaamse Gewest, de provincie, gemeenten, natuurverenigingen en landbouworganisaties participeren. Een projectteam stroomlijnt de samenwerking tussen de verschillende partners. Het is geen natuurvereniging maar helpt hun doelen te bereiken. Het RLKM is ook geen toeristische organisatie maar probeert duurzaam toerisme te stimuleren. Het Nationaal park Hoge Kempen maakt deel uit van de werking van het Regionaal Landschap Kempen & Maasland.
www.rlkm.be

Value Retail – Maasmechelen Village
Value Retail is een exclusieve specialist in de creatie en het beheer van luxe outlet shopping villages. Value Retail biedt shoppers een wereldwijd ongeëvenaarde luxe outlet shoppingervaring. Iedere village biedt de merken uitzonderlijke groeimogelijkheden, de mogelijkheid nieuwe markten te ontwikkelen en een interessante ‘footfall’. Value Retail levert constant verbeterende prestaties, met het doel langdurige samenwerkingsverbanden op te bouwen en te onderhouden met de merken zij dient. Het merkendorp Value Retail – Maasmechelen Village biedt plaats aan ca. 100 merken en bijna 20.000m2.
www.maasmechelenvillage.com